Toelichting

Programma Dé CvI Conferentie 2017

Jubileumconferentie Droom en Daad verbinden is anders, meer leren, meer zien, meer beleven, meer genieten, meer netwerken.
Dé Managementconferentie Droom en daad verbinden kent dit jaar een festival opzet. Niet alle programmaonderdelen sluiten qua tijd op elkaar aan. Een aantal onderdelen op Dé jubileumconferentie hebben een ander tijdsslot. De loopafstanden tussen de locaties zijn langer dan je gewend bent maar de omgeving is inspirerend, verwonderend en contextrijk.

Toelichting

Preconferenties 2017 en Plattegrond Efteling

In de ochtend van 5 april, voorafgaand aan Dé Managementconferentie DROOM & DAAD verbinden MC2017, vinden diverse preconferenties plaats zoals: Preconferentie Studentenraden, Preconferentie Young MBO, Preconferentie voor Colleges van Bestuur, Preconferentie BVMBO en Preconferentie Lectoren voor MBO

Toelichting

De presentaties

In dit digitale programma overzicht zie je alle presentaties en workshopvormen terug, die plaats zullen vinden tijdens Dé Managementconferentie DROOM&DAAD verbinden op 5 en 6 april in de Efteling. Vanwege de bijzondere locatie maken we gebruik van een festivalplanning en verschillen de start- en eindtijden van de verschillende sessievormen.

Toelichting

Printen Programma

Vanaf eind januari is het mogelijk je eigen programma samen te stellen en te printen. Dit kun je doen door op de gewenste presentatie in het programma te klikken en dan bij programma voorkeur aan te geven of dit je eerste, tweede of derde keus is.

Meld je eerst aan (linksonder op deze website) om je eigen programma te kunnen opslaan.
Top