Toelichting

Printen Programma

 
Vanaf eind januari is het mogelijk je eigen programma samen te stellen en te printen. Dit kun je doen door op de gewenste presentatie in het programma te klikken en dan bij programma voorkeur aan te geven of dit je eerste, tweede of derde keus is.

Meld je eerst aan (linksonder op deze website) om je eigen programma te kunnen opslaan.
 
titel document


Na de Opening op woensdag 5 april start om 13.45 uur het workshopprogramma in 17 workshopzalen in de Efteling.
We vragen je om een account aan te maken met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord. Dit account is onafhankelijk van je account voor de CvI database.
Een login zorgt ervoor dat je jouw samengestelde programma niet kwijt kunt raken. Wij slaan het programma voor je op, zodat je het later terug kunt kijken of aan kunt passen. De informatie die wij van jou ontvangen wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij leggen je gegevens enkel vast voor het uitvoeren van jouw opdracht, namelijk het samenstellen van jouw persoonlijke programma.
Dé Managementconferentie Droom en daad verbinden kent dit jaar een festival opzet.

Niet alle programmaonderdelen sluiten qua tijd op elkaar aan.
Een aantal onderdelen op Dé jubileumconferentie hebben een ander tijdsslot.
De loopafstanden tussen de locaties zijn langer dan je gewend bent maar de omgeving is inspirerend, verwonderend en contextrijk.

De inloop van de presentaties is vrij, maar kent wel een maximum aantal deelnemers. Zodra de presentatieruimte vol is, sluit de deur van de zaal. Een presentatie in je programma zetten is dus geen reservering. Daarom is het raadzaam om bij het samenstellen van je eigen programma altijd een tweede en/of derde keuze in te vullen zodat je verzekerd bent van een plaats bij een presentatie.

Bij het printen kun je kiezen voor alleen Jouw Persoonlijke voorkeuren óf het gehele programma. Let op dat het Gehele programma uit alle beschikbare presentaties!

Aanmelden voor deze Programma website is apart van onze CvI databank. Je kunt linksonder op deze pagina je aanmeldgegevens voor deze Programma website invoeren.
(Sorry voor het ongemak, dat heeft te maken met cookies...)
Document delen
">
Top