Toelichting

De presentaties

 
In dit digitale programma overzicht zie je alle presentaties en workshopvormen terug, die plaats zullen vinden tijdens Dé Managementconferentie DROOM&DAAD verbinden op 5 en 6 april in de Efteling. Vanwege de bijzondere locatie maken we gebruik van een festivalplanning en verschillen de start- en eindtijden van de verschillende sessievormen.
 
titel document


Presentaties
In dit programmaoverzicht zijn de programmalijnen in kleur aangegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien welke presentaties gegeven worden binnen een bepaalde programmalijn. Per tijdsblok zie je welke workshops er gegeven worden, in de 'mouse-over' zie je titel, de naam van de 1ste presentator en de instelling. Als je in het overzicht op het vakje van de presentatie klikt, kom je op een beschrijving van de inhoud van de workshops, de namen van (de eventuele ) mede-presentatoren en daarbij behorende instellingen en zo mogelijk een link naar een website of pitch voor meer informatie. De namen en beschrijvingen van de presentaties zijn overgenomen uit teksten van de presentatoren zelf; het CvI is niet verantwoordelijk voor eventuele onvolkomenheden.

Er zijn dit keer geen vaste rondetijden, de begintijd van de verschillende sessievormen kan verschillen, zoals ook de duur per sessievorm verschilt.

Je kunt in de linkerzoekbalk filteren op trefwoord, presentator, MBOschool of Instelling, ook op programmalijn.
Volg voor het laatste nieuws ook de weblog http://cvimc2017.cviweblog.nl/

Mijn programma
Vanaf eind februari is het mogelijk je eigen programma samen te stellen en te printen. Dit kun je doen door op de gewenste presentatie in het programma te klikken en dan bij programma voorkeur aan te geven of dit je eerste, tweede of derde keus is.
De inloop van de presentaties is vrij, maar kent wel een maximum aantal deelnemers. Zodra de presentatieruimte vol is, sluit de deur van de zaal. Een presentatie in je programma zetten is dus geen reservering. Daarom is het raadzaam om bij het samenstellen van je eigen programma altijd een tweede en/of derde keuze in te vullen zodat je verzekerd bent van een plaats bij een presentatie.

Account
We vragen je om een account aan te maken met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord. Dit account is onafhankelijk van je account voor de CvI database.
Een login zorgt ervoor dat je jouw samengestelde programma niet kwijt kunt raken. Wij slaan het programma voor je op, zodat je het later terug kunt kijken of aan kunt passen. De informatie die wij van jou ontvangen wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij leggen je gegevens enkel vast voor het uitvoeren van jouw opdracht, namelijk het samenstellen van jouw persoonlijke programma.
Document delen
">
Top