document

Mijn Programma

 
Je kunt jouw eigen programma samen te stellen en te printen. Dit kun je doen door op de gewenste presentatie in het programma te klikken en dan bij programma voorkeur aan te geven of dit je eerste, tweede of derde keus is.

De inloop van de presentaties is vrij, maar kent wel een maximum aantal deelnemers. Zodra de presentatieruimte vol is, sluit de deur van de zaal. Een presentatie in je programma zetten is dus geen reservering. Daarom is het raadzaam om bij het samenstellen van je eigen programma altijd een tweede en/of derde keuze in te vullen zodat je verzekerd bent van een plaats bij een presentatie.
 
titel document
Na de officiële opening van Dé CvI Conferentie met Keynote Wouter Hart zullen in diverse ruimtes in het park van De Efteling programmaonderdelen van Dé Managementconferentie plaats vinden.

Dit jaar zijn er geen vast workshoprondes, maar een Festivalprogramma met een strokenplanning in 17 zalen. Niet alleen reguliere presentatie (van 1 uur), maar ook Keynote's in de Theaterzaal, Worldcafé sessies, A3-presentaties (goed gesprek), MBO-talk presentaties (12 minuten) en Themasessies.
Inschrijven voor presentaties is niet mogelijk, vol=vol.

Om jouw eigen programma tijdens de conferentiedagen te kunnen samenstellen en printen, is het noodzakelijk om een account aan te maken, zodat je keuzes bewaard kunnen worden. Het programma houdt rekening met overlappende tijden van de diverse programmaonderdelen. 

We vragen je om een account aan te maken met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Dit account is onafhankelijk van je account voor de CvI database. De informatie die wij van jou ontvangen wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij leggen je gegevens enkel vast voor het uitvoeren van jouw opdracht, namelijk het samenstellen van jouw persoonlijke programma.

Je kunt jouw persoonlijke programma uitprinten.
Document delen
">
Top